Přejít na obsah

CenDr

Sponzor
  • Počet příspěvků

    393
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

CenDr last won the day on Duben 2 2013

CenDr had the most liked content!

O uživateli CenDr

  • Datum narození 14.2.1984

Profile Information

  • Gender
    Male

CenDr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

129

Popularita

  1. No tak jsem něco objevil.Free to play a lze ho hrát téměř výhradně PvE.Zkuste a posuďte sami. http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online
  2. Hlavní Baterie : 3x4x152mm Rychlost střelby .................................................. 6,7 r/min Čas otočení ........................................................ 33,3 s Max rozptyl ......................................................... 143 m DMG HE/šance na zapálení ............................... 2200/12% DMG AP ............................................................. 3300 Sekundární Baterie : 6x2x100mm Rychlost střelby ................................................. 15 r/min Dostřel ............................................................... 5 km Dmg/šance na zapálení ..................................... 1400/6% (užívá HE) PLO Baterie : 6x2x100mm Dostřel ................................................................. 5km Dmg ..................................................................... 90 16x2x37mm Dostřel ................................................................. 3,5km Dmg ..................................................................... 144 Specialita : Kouřová clona 1x pozn.: je to se základním kapitánem bez doplňků
  3. Nejsem si jistý,jestli to tu už bylo,ale pro pořádek to sem fiknu,aneb co si lidi nevymyslí.... https://www.stream.cz/porady/darwinovy-ceny
  4. Trochu asi odbočím od tématu,ale narazil jsem na tohle. https://www.stream.cz/porady/nicenipovoleno Je tam celkem dost zajímavostí pro amatéry jako su já.
  5. Hlavní baterie : Rychlost střelby ................................................ 15 r/min Čas otočení o 180° .......................................... 18 s Maximální rozptyl .............................................. 95 m Dmg HE/šance na zapálení .............................. 1200/4% Dmg AP ............................................................ 1700 PLO baterie : Dmg/s ............................................................... 4 Dosah ............................................................... 0,9 km Pozn.: Hodnoty korespondují se základním velitelem a permanentní kamufláží.
  6. Hlavní baterie : Rychlost střelby ................................................... 9,2 r/min Čas otočení o 180° .............................................. 18 s Rozptyl ................................................................. 105 m DMG HE/Šance na zapálení ................................ 1700/8% DMG AP ............................................................... 2200 Torpéda : Počet .................................................................... 6x533TT (2x3) DMG ..................................................................... 14400 Dosah ................................................................... 8 km Rychlost ................................................................ 57 uzlů Nabíjení ................................................................ 70 s PLO výbava : 8x13,2 mm (4x2) DMG/s .................................................................. 12 Dosah ................................................................... 2,1 km 4x40 mm (2x2) DMG/s .................................................................. 18 Dosah ................................................................... 3,5 km Pozn.: Loď má 15500 hp. Data korespondují se základním kapitánem bez výcviku a permanentní kamufláží,která přidává -3% na spot a procenta k zisku zkušeností.
  7. Jen pro doplnění Golasova postu... Jedná se o hodnoty se základním velitelem (ten co je zdarma) Hlavní baterie : Rychlost střelby ............................1,7 r/min Čas otočení o 180° ....................... 56,3 s Rozpyl ........................................... 201 m He DMG/ šance na zapálení ......... 4500/33% AP DMG ........................................ 8600 Pozn.: Dlužno podotknout,že 3 ze 4 se otáčejí přes přední polosféru. Sekundární baterie : Rychlost střelby ................... 5 r/min Dostřel ................................. 3,5 km DMG/šance na zapálení ...... 1900/9%...HE granáty Pancíř : Citadela .................................................... 150-300 mm Příď a záď ................................................ 19-200 mm Kasematy ................................................. 75 mm Paluba ...................................................... 35-63 mm >>To GolasCZ: Pokud chceš tak to přihoď do svého příspěvku a tenhle smaž.Možná se to někomu bude hodit mít to pěkně pohromadě.
  8. Přemýšlel jsem o lodi for fun a asi našel
  9. jo s Yzyaslavem se ti povedla,pěkně ty,zétra schytáš +1.(nějak jsem to dnes vylochal na vtipech)
  10. Záleží na tom,co chceš v týmu dělat.Pokud hodláš podporovat své kolegy,expit USA velitele a ničit DD tak Atlanta.Hledáš-li akčněší bitvy made in Japan cruiser a skilování Japonského kapitána tak Atago.Oba mají něco do sebe. Ono je vydělávat a "vydělávat".V první řadě ti to musí sednout (do tvého herního stylu) a bavit.Do ničeho se nenuť a nikdy nekupuj jen kvůli výdělku...Loď,která tě nebaví nebo ti nesedne ti nebude vydělávat tolik,jako když se při jejím hraní budeš cítit v poho a vědět co s ní.Uvažuj a zhodnoť svůj herní styl.Každý ho máme jiný a co sedne většině nemusí být nutně vhodné pro tebe. Shlédni videa na youtube.S těmito loděmi jich tam není málo a umožní ti přibližně vidět jak jak se co dá hrát,pomůže ti to se rozhodnout co je pro tebe vhodnější. Good luck and fair seas .
×
×
  • Vytvořit...